Maanrakennus Huittinen

Maanrakennus -palvelumme kattavat sopimuksesta kaikenlaiset urakat avaimet käteen -palveluna. Erinomaisen kumppanuusverkostomme avulla pystymme toteuttamaan suuretkin urakat Huittisissa ja lähikunnissa.

Teemme kunnallistekniikkaa, salaojituksia sekä viherrakentamista. Meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta.

Saat meiltä myös vaihtolavakuljetukset. Kuorma-autossamme on vaihtolavalaite, jonka avulla saamme vaihdettua täyden lavan uuteen.

Ota yhteyttä »

Viherrakentaminen

Viihtyisä ja hyvin rakennettu piha on pitkäkestoinen investointi tulevaisuuteen. Urakoimme erikokoisilla pihoilla, niin kuluttajien kuin yritystenkin kohteissa. Saneeraamme vanhaa ja autamme uudisrakentajia rakentamaan uutta. Muistitko, että viherrakentaminen kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin?

Viherrakentamisen palveluihimme kuuluu mm:

  • pihojen pohjatyöt ja salaojat
  • maanrakennus ja maansiirtotyöt
  • maa-ainesten kuljetukset kohteeseen
  • pihan ja nurmikon paikalleen asettaminen ja katteiden levittäminen

Ota meidät mukaan jo ideointivaiheessa. Annamme sinulle oman näkemyksemme ja ammattitaidon käyttöösi, kun suunnittelet pihallesi tulevaa remonttia.

Ota yhteyttä »

Salaojat ja kaivinkonetyöt

Salaojat kannattaa pitää hyvässä kunnossa. Salaojien tarkoitus on ohjata ylimääräinen vesi pois pihamaan tai kiinteistön laakeilta alueilta. Näin ollen ylimääräinen vesi ei pääse vaurioittamaan rakennusten perustuksia ja rakenteita.

Kiinteistön arvo pysyy hyvänä, kun salaojat on kunnossa. Pyydä meidät urakoimaan kohteesi salaojat, kun tarvitset ammattilaisen palveluita.

Milloin tarvitsen sadevesijärjestelmän päivittämistä?

  • tontille kasaantuu vesikenttiä ja nurmialueet jäävät märiksi
  • syöksyvä vesi tulee ränneistä suoraan pihalle ja valuu siitä sokkelin reunaa pitkin kohti perustuksia
  • pintavedet pysähtyvät sokkelin reunalle ja aiheuttavat pitkäikäistä kosteutta

Teemme salaojien lisäksi kaikenlaisia kaivinkonetöitä Huittisissa ja lähikunnissa. Soita tai jätä tarjouspyyntö sähköpostilla.

Ota yhteyttä »

Call to action H2-otsis