LUOTETTAVA KUMPPANI RAKENTAMISEEN

MT-urakointi Huittinen

MT-urakointi on perustettu vuonna 2006 Huittisissa. Yritys palvelee sekä kuluttajia että yrityksiä Huittisten lisäksi alueen lähikunnissa. Palvelut keskittyvät traktoriurakointiin, maanrakentamiseen ja tieisännöintiin, sekä maanviljelyyn liittyviin töihin.

Yritys työllistää tällä hetkellä yhden vakituisen työntekijän koneurakointipuolella ja yhden isännöitsijän tieisännöintipuolella. Meidän palveluihin luottavat mm. Destia ja Huittisten Kaupunki. 

Ota yhteyttä » 

LUOTETTAVA KUMPPANI RAKENTAMISEEN

 Olemme luotettava kumppani kaikenlaiseen rakentamiseen. Toimintaamme johtaa asiakaslähtöinen palveluasenne, erinomainen verkosto ja vahva osaaminen alalta. Meille mikään työ ei ole liian pieni, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Saatuamme sinulta tarjouspyynnön sovimme tarvittaessa katselmuksen kohteessasi. Laadimme sinulle rehdin tarjouksen, josta selviää loppusumman lisäksi urakan aikataulu ja muut sovitut urakkaan vaikuttavat toimet, joita meidän tulee tehdä. Päästyämme sopimukseen aloitamme työt välittömästi, kun se teille sopii.

Ota yhteyttä »

Call to action H2-otsis