Traktoriurakointi Huittinen

Traktoriurakointi pitää sisällään monipuoliset palvelut. Viimeisen päälle kunnossa oleva kalustomme selviää vaativissakin kohteissa ja pääsee huippuunsa varsinkin talven olosuhteissa, jolloin hoidamme teiden auraukset ja muut lumityöt. Hoidamme tarvittaessa ylimääräisen lumen pois haittaamasta kulkua.

Kalustostamme löytyy 4 traktoria, kuorma-auto sekä traktorikaivuri. Kysy lisää palveluistamme, tai jätä tarjouspyyntö meille sähköpostilla.

Ota yhteyttä »

Teiden ja soratien pölynsidonta

Sorateiden kunnossapitopalveluihimme kuuluu teiden pölynsidonta. Keväällä ja kuivina kesäpäivinä soratiet pölyävät paljon. Kaikkialle lentävä pöly aiheuttaa hengitysongelmia ja vaikeuttaa myös autoilijaa tien pinnan muuttuessa huonosti ajettavaksi.

Tilaa meiltä teiden pölynsidonta jo aikaisin keväällä, jotta sen vaikutukset kantavat pitkälle kesään. Pölyn sitova suola levitetään tielle siinä vaiheessa, kun lumet ovat sulaneet. Suolaaminen on tehtävä heti sen jälkeen, kun tietä on höylätty ja lanattu.

Tiesuola levitetään kuorma-autolla rakeina. Palvelu on suunnattu kaupungeille, kunnille ja yksityisille tienomistajille.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä »

Call to action H2-otsis